TERAPIJA Z VISOKO-INTENZIVNIM (HIL) LASERJEM

Naše telo ima neverjetno sposobnost samo-obnove in samo-celjenja. Ko deluje pravilno, lahko uporabi hranila in kisik, da ustvari energijo in obnovi poškodovano tkivo. V normalnih okoliščinah so ta hranila in kisik v krvnem sistemu in oskrbujejo vsak del telesa. Ampak pogosto procesi ne potekajo kot bi morali. Poškodbe ali bolezni lahko vplivajo na moteno sposobnost telesa cirkulacije krvi, hranil in kisika.

Terapija s Summus laserjem pomaga telesu, da se izjemno pospešeno zaceli in obnovi. Fotoni rdeče in infrardeče svetlobe se absorbirajo v celice in molekule telesa. Voda v krvnem obtoku absorbira laserske žarke. Svetlobni žarek se spremeni v toplotno energijo in pospešen krvni tok pomaga krvničkam sprostiti kisik okolici. Tako rdeče krvničke lahko lažje odstranijo odpadne produkte. Več kisika vpliva na bolj zdravo tkivo in celice.
Poškodovane celice lahko imajo težave pri prevzemu kisika, ampak z lasersko terapijo dobijo več energije za njihovo ponovno učinkovito delo.

Terapija z laserjem je varna in neinvazivna terapija. Summus medicinski laser pomaga telesu do samo-celjenja preko pospešenega pretoka krvi, večji dostavi hranil in kisika poškodovanemu tkivu. Na opisan način se ustvarja več energije, kar posledično omogoča optimalno okolje za celjenje.
Tako ste lahko zelo hitro brez bolečin in ponovno aktivni.

 

V našem centru poleg manualnih terapij uporabljamo tudi druge terapevtske metode, kot so TECAR terapija, terapija z UDARNIMI valovi (Shock wave / ESWT), ULTRAZVOČNA terapija in ELEKTROTERAPIJA. Tako smo sedaj svoje obravnave nadgradili z dodano vrednostjo – terapijo z visoko-intenzivnim LASERJEM (HIL), kar nam omogoča kvalitetnejšo obravnavo, posamezniku hitrejše izboljšanje, okrevanje po poškodbi ter zmanjšanje bolečine.

FIZIO MEDIC CENTER & Fizio-manual

  • Mežanova ulica 2 A, 2250 PTUJ
  • 031713263 (Jožica), 069993526 (Denis)
  • fth.cajnko@gmail.com

Delovni čas

  • vsak dan po dogovoru